USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як демонтують контейнери на Центральному ринку у Луцьку. Фоторепортаж

23 Травня 2020 17:03
На Центральному ринку в Луцьку продовжують демонтаж контейнерів.

Зазначимо, сьогодні працівники муніципальної варти допомагають переїхати тим підприємцям, які раніше написали заяви на добровільний переїзд.

На один автомобіль муніципали вантажать по 2-3 контейнери, за ним одразу під'їжджає наступний.

Працюють спокійно та масштабно. Провокацій та сторонніх осіб на території ринку немає.

Власники тимчасових споруд, що розташовані на вулиці Замковій та перебували на обслуговуванні ТзОВ «МТС- Агросервіс» мали час для добровільного вивезення ( демонтажу) до 10:00 22 травня 2020 року. Разом з тим, термін збору заявок на переїзд з Центрального ринку на Новий продовжили до 1 червня.

Нагадаємо, під час засідання виконкому 15 травня було прийняте рішення про примусовий демонтаж контейнерів, його забезпечують працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Власників кіосків двічі попереджали – у грудні і в січні. Також на кіосках були розміщені наклейки про демонтаж.

Тоді базарники влаштовували конфлікти та провокації, аби завадити демонтажу. Водій Жигуля, який був у салоні за кермом, поїхав на людей, поліцейських, муніципалів та журналістів. Його дістали з авто та забрали спецпризначенці.

18 травня лучанин зареєстрував петицію, у якій просить місцеву владу врегулювати питання щодо Центрального ринку, який псує враження від історичного центру міста. Натомість підприємців ринку закликає не створювати критичну ситуацію в міста та припинити мітинги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читач Показати IP 23 Травня 2020 17:25
скоріш би вже прибрали той металолом і навели порядок
читач-2 до читач Показати IP 24 Травня 2020 00:36
Цей іражавий брухт переїде на новий ринок (Боженка).І буде той самий срач.Чисто не там де прибирають,а там де не с...у...ть.
Обман Показати IP 23 Травня 2020 19:33
Стаття про Луцьк, а фото з африканських гетто. Думали ніхто не помітить?
серж до Обман Показати IP 24 Травня 2020 18:03
африканських геттто? ))))
серж Показати IP 24 Травня 2020 18:02
по чом контейнери?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus