USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Як я без тебе житиму?» – дружина 27-річного лучанина Дмитра Сорочука, який загинув від ворожої ракети

17 Серпня 2023 11:38
27-річний лучанин Дмитро Сорочук був наймолодшим із трьох працівників заводу SKF, які трагічно загинули 15 серпня від ранкового обстрілу ворожими ракетами. Його відспівували у кафедральному соборі Святої Трійці.

Попрощатись із лучанином, чиє життя передчасно та трагічно обірвалось, прийшли найрідніші, колеги, друзі та вся громада, йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Він просто вийшов на роботу у нічну зміну. На жаль, ворожа ранкова ракета 15 серпня забрала його життя та двох його старших колег. У лучанина лишилась сестра, батько та дружина Марія – з нею створив родину менше року тому. Нині жінка згорьована. Інші родичі теж не стримують сліз від непоправної втрати.

Читати ще: Сім’ям загиблих на шведському заводі SKF виплатять по 200 тисяч, – мер Поліщук

«Дмитро – добрий, хороший хлопець, який ніколи нікого не ображав, завжди в усьому допомагав. Ми досі у це не віримо. Цим нелюдам можна бажати, щоб вони до кінця свого життя, сподіваємося короткого, мучилися. Дімка за своє життя нічого поганого нікому не зробив», – кажуть родичі загиблого Володимир і Наталія.

Дмитро був справжнім професіоналом, пригадують колеги. Як і батько, пішов працювати на завод. Там під час обстрілу ворожими ракетами, на жаль, і загинув.

Читати ще: Назвали ім'я 55-річного загиблого працівника заводу SKF у Луцьку, який обстріляли росіяни

«Батька знаю, він працює на заводі і досі. Той факт, що Дмитро в такому молодому віці набув кваліфікацію в лабораторії контролю якості ролика, говорить про те, що він був старанний і талановитий. Але доля розпорядилася так. На жаль, ворог продовжує вбивати цвіт нашої нації. Ми мусимо вистояти і вистоїмо», – переконаний колишній керівник загиблого Володимир Цибульський.
Пані Юлія була керівником управління якості заводу. Каже: біль втрати не передати словами.

«Такої світлої дитини і людини, мабуть, немає на світі. Це була золота дитина. Що йому не скажи, він завжди все зробить. Він ніколи ні з ким не сперечався, всіх підтримував та допомагав. Я не знаю, як Бог може забирати людей у такому віці. Всі працівники нашого заводу прийшли з ним попрощатися. Це настільки важко, що словами не передати», – говорить жінка.

Нагадаємо, зранку 15 серпня збройні сили рф здійснили ракетний обстріл міста Луцька. Ракети агресорів поцілили по території одного з промислових підприємств. Унаслідок обстрілу загинуло троє працівників – чоловіки 27, 52 та 55 років, мешканці Луцька. Ще троє людей із пораненнями доставлені у лікувальні заклади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щире співчуття рідним і близьким загиблих лучан. Вічна пам'ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ABC Показати IP 17 Серпня 2023 15:45
Під час повітряної тривоги всі працівники повинні ховатися у бомбосховищі. Тим більше, що на ЛПЗ воно є відразу на заводі. Але дехто вважає це необов'язковим. Тому і маємо такі випадки, на жаль.
Правда Показати IP 17 Серпня 2023 16:11
Бомбосховище одне з кращих,на жаль ігнорування і трагедія.Робіть висновки,бо це війна і вона надовго,на жаль .Прикро,співчуття рідним.А ще де робота СБУ?Звітуйте про свою роботу в час війни і антидиверсійної роботи,щось не чути успіхів....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus