USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Хочуть лобом пробити стіну»: Жданов про те, чому Росія не змінює порядок масованих ракетних ударів

13 Лютого 2023 11:31
Військовий експерт Олег Жданов пояснив логіку російських масованих ракетних атак, сказавши, що окупанти «хочуть лобом пробити стіну, і не дивлячись на те, що боляче, вони продовжують бити».

Про це він розповів у своєму відеоблозі, відповідаючи на запитання підписників, передає ТСН.

Так, один з підписників запитав у Жданова щодо порядку масованих російських атак. Користувач написав, що Росія атакує Україну спершу дронами і кількома ракетами, щоб перевантажити українську ППО, а потім випускає велику кількість ракет. Але ж безпілотники захисники збивають не ракетами ППО. То що ж це дає окупантам?

«Ви все правильно розумієте. Логіка така: вони хочуть лобом пробити стіну, і не дивлячись на те, що боляче, вони продовжують бити. Вони не вміють інакше. Це от до питання про те, чи можуть вони вчитися бути гнучкими на рівні стратегії, на рівні оперативного мистецтва – про жодну навченість, гнучкість військового керівництва Росії не може йтися. Тому вони продовжують робити так, як вони вміють», – пояснив військовий експерт.

Читати ще: Жданов назвав єдину загрозу для України з боку Білорусі

«Для нас це дуже добре. Ми вчимося, проявляємо максимальну гнучкість, тому зустрічаємо у всеозброєнні навіть масовані нальоти російських ракет», – зауважив Жданов.

Нагадаємо, російські окупанти 10 лютого вкотре влаштували масований ракетний обстріл України, якому передувала атака дронами. Ворожі ракети влучили в об’єкти критичної інфраструктури та житлові будинки. Подекуди були проблеми з електроенергією та водопостачанням. Силам ППО вдалося збити 61 з 71-ї випущеної ворожої ракети. На жаль, внаслідок російської атаки є загиблі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Наталка П. Показати IP 13 Лютого 2023 12:55
Він такий експерт, як я леопардиця
Анонім Показати IP 13 Лютого 2023 13:59
гарна історія. шкода лише що брехня.
Діагноз до Наталка Показати IP 13 Лютого 2023 15:26
Ти дійсно - ЛЕОПЬОРДИЦЯ !
Клава Показати IP 14 Лютого 2023 02:58
схоже, що рашистські академії генштабу і родів військ зайняті вдосконаленням тортур в численних катівнях..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus