USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як обрати якісний холодильник?*

1 Лютого 2023 10:02
У магазинах побутової техніки представлено широкий асортимент холодильників. Це багатокамерні моделі, які складаються з кількох дверцят, та невеличкі пристрої, що розраховані на маленьку родину або для орендованої квартири.

Класифікація холодильників за типом розморожування

Щоб не прогадати з вибором холодильника, на сайті Foxtrot у Львові потрібно звертати увагу не лише на бренд, але й на додаткові фактори. Холодильники за типом роботи та розморожування можна поділити на такі основні групи:

• No frost. Це холодильники, в яких теплоносій не замерзає та не переходить у твердий агрегатний стан. Завдяки цьому на стінках не утворюється крижаних брил, тому розморожувати його не потрібно.

• З крапельною системою. У цій системі зайва волога накопичується на задній стінці та стікає вниз. Знизу є отвір, у який вода стікає та переміщується в спеціальний резервуар. З цього резервуара воду можна легко зливати та очищувати його. Такі прилади потрібно розморожувати досить рідко, бо знижена кількість льоду та снігу, яка утворюється всередині морозильних камер.

Різновиди компресорів у холодильниках

Найбільш поширені моделі мають лінійні компресори. Вони відрізняються відносно тихою роботою та заощаджують електроенергію. Проте зовсім нещодавно у продажу з'явилися нові моделі, доповнені інверторним компресором. Це прилади, принцип роботи яких суттєво відрізняється від лінійних. У лінійному компресорі принцип роботи побудовано на почерговому вмиканні та вимиканні техніки. Якщо температура всередині камери підвищується, то компресор вмикається, починається охолодження. Як тільки всередині камери температура знизилася до необхідних даних, компресор вимикається. Завдяки такій роботі виникають стрибки потужності.

Інверторний двигун взагалі не вимикається, тобто компресор продовжує працювати. На початковому етапі, після ввімкнення приладу, як і в звичайних лінійних пристроях, інверторний компресор починає знижувати температуру всередині камери. Як тільки вона досягне необхідного рівня, техніка не вимикається, а максимально знижує потужність. Тобто інверторні холодильники працюють завжди, та не вимикаються, а регулюють свою потужність залежно від температури всередині камери та навколишнього середовища. Вдається повністю виключити стрибки у електропостачанні та рівномірно розподілити кількість електроенергії, що споживається. Завдяки цьому в майбутньому вдасться заощадити 20% на оплаті комунальних рахунків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus