USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Як обрати надійні та якісні вхідні двері: поради спеціалістів*

26 Вересня 2019 16:04
Попри всі зусилля зробити наші домівки безпечними, іноді ми допускаємо помилки у найпростішому та очевидному – не правильно обираємо двері, адже за статистикою 75% несанкціонованих проникнень до житла здійснюється через вхідні двері.

Спеціалісти компанії «Сталь-М» на прохання журналістів відкрили секрет виготовлення справді надійних дверей та надали декілька корисних порад для того, щоб не прогадати з вибором.

«При виборі дверей, звертайте увагу на кількість листів металу в полотні та те, з якого металу вони виготовлені. Для захисту дверей від взлому, товщина металу повинна бути не менше 1.2 мм. Щоб унеможливити спроби взлому у вашій оселі, поцікавтесь у виробника про наявність антизрізів. Вони не дозволять вийняти двері з коробки шляхом зрізу дверних петель. Важлива також наявність захисної фурнітури (броненакладки), яка захищає серцевину замка від взлому або висвердлювання», – розповідає заступник директора з виробництва Вадим Дудінський.
Нагадаємо, що компанія «Сталь-М» є найпотужнішим виробником у західному регіоні нашої країни та однією з провідних компаній в Україні.

«Якість нашої продукції постійно підтверджується сертифікатами відповідності, які видаються на підставі результатів випробувань дверей нашого виробництва на стійкість до злому та вогнетривкість, що проводяться в спеціальних центрах та лабораторіях. Ми пропонуємо переглянути відеоролик з тестового злому дверей нашого виробництва», – додає PR- менеджер Софія Стасюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus