USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Як волинським випускникам дипломи вручали

29 Червня 2017 09:45
В Академії та Коледжі рекреаційних технологій і прававідбулась урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів випускникам.

Розпочав урочистості вітальним словом заступник голови обласної ради, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений тренер України Роман Карпюк. Він побажав випускникам здоров’я, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання. Роман Петрович упевнений, що знання, отримані в Академії та Коледжі? неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть усім досягти омріяних вершин у майбутній діяльності.

До привітань ljkexbkbcm ректор Академії рекреаційних технологій і права, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Андрій Сітовський та директор Луцького коледжу рекреаційних технологій і права, викладач вищої кваліфікаційної категорії Надія Костів.

Викладачі-наставникинавчальних закладів зауважили, що випускники здобули якісну освіту, яка відповідає міжнародним стандартам і відкриває додаткові можливості для особистісного та професійного зростання.

Під час урочистостей вручили нагороди кращим випускникам.

Благословили випускників протоієрей Олександр Безкоровайний та віце-канцлер Волинської єпархії Української Православної церкви Київського патріархату та настоятель храму Івана Предтечі Української Православної церкви Київського патріархатуотець Володимир Труш. Вони побажали молодим фахівцям досягти всіх важливих життєвих цілей.

Від імені випускників звернулися до присутніх Юлія Притолюк та Вадим Положевець, які подякували професорсько-викладацькому складу за якісну освіту, а батькам – за постійну підтримку та допомогу.

«Саме впродовж навчання в Академії ми здобули неоціненний досвід, відчули неперевершені враження під час проходження практик, пережили прекрасні миті дружби й братерства», – сказала випускниця Катерина Калькова.

Святковий концерт, теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції присутніх, сяючі посмішки – все це створювало атмосферу піднесення, незабутніх миттєвостей життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus