USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Які вулиці у Старому місті відремонтують вже цього року

27 Лютого 2020 11:40
Цьогоріч у Старому місті Луцька заплановано поточний та капітальний ремонт кількох вулиць.

Про це під час сесії Луцької міської ради повідомив депутат, радник міського голови Ігор Поліщук.

«Щодо Старого міста, то цього року ми запланували капітальний ремонт вулиці Драгоманова. Він буде відбуватися із заміною дорожнього покриття з натурального каменю. Частково буде перекладатися той камінь, що є на поверхні і під асфальтним покриттям, частково буде закуплено новий. Також на цій вулиці облаштують тротуари та забезпечать освітлення і озеленення вулиці», - наголосив обранець громади.

Ігор Поліщук зазначив, що у найближчих планах - ремонт частини вулиці Кафедральної від перехрестя з вулицею Данила Галицького до перехрестя з вулицею Драгоманова.

Разом із тим, зі слів депутата, у 2020 році проведуть поточний ремонт покриття із натурального каменю на вулиці Богдана Хмельницького.

«У зв’язку з тим, що капремонт цієї вулиці передбачає фінансування у розмірі від 35 мільйонів гривень, поки відремонтуємо лише ті ділянки, які просіли чи заломлені», - пояснив депутат.

Насамкінець Ігор Поліщук зазначив, що в пріоритеті вулиць, ремонт яких запланований на 2020 рік, саме проспект Волі, адже його ремонтуватимуть і за кошти з обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus