USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Низку вулиць у Луцьку відремонтують до кінця року

19 Вересня 2022 08:33
У Луцьку на кількох вулицях проведуть поточні ремонти. Аварійно-відновлювальні роботи Київського майдану, вулиць Зв’язківців, Стрілецької, Декабристів та Гончарівки запланували здійснити до кінця поточного року.

Про це інформує департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, який оголосив відповідні тендери на сайті Prozorro.

Вартість поточного ремонту Київського майдану оцінили у 198,5 тисячі гривень, вулиці Зв’язківців – у 156,7 тисячі гривень, вулиці Стрілецької – у 99,7 тисячі гривень, вулиці Декабристів – у 357 тисяч гривень і вулиці Гончарівки – у 2,167 мільйона гривень.

Відповідно до технічної специфікації, роботи на Київському майдані, на вулицях Зв’язківців і Стрілецькій включатимуть, зокрема, ямковий ремонт і холодне фрезерування асфальтобетонного покриття доріг, ліквідацію вибоїн, улаштування вирівнювального шару та покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, розлив бітуму.

Гарантія на виконані роботи на цих вулицях становитиме один рік.

На вулиці Декабристів запланували наступне: нарізування швів у покритті дорожнього одягу, розбирання щебеневого покриття, профілювання щебеневих доріг автогрейдером, ущільнення шару щебеневого або гравійного покриття самохідним котком, розливання бітумної емульсії та улаштування покриттів із гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей.

Гарантія на ремонт вулиці Декабристів буде становити два роки.

Читати ще: «Базова інфраструктура має бути в належному стані навіть у воєнний час», – Луцький міський голова

Натомість поточний ремонт вулиці Гончарівки включатиме розбирання бортових каменів, поребриків, асфальтобетонного покриття, бруківки, улаштування дорожніх корит і планування площ, перекладання горловин цегляних колодязів, заміну чавунних люків, установлення бортових каменів, улаштування основи дорожнього одягу та основи під тротуари, облаштування покриття тротуарів із бруківки та покриття дороги з гарячих асфальтобетонних сумiшей, облаштування зовнішньої мережі зливової каналізації, п’яти дощеприймальників і колодязів.

Гарантія на поточний ремонт вулиці Гончарівки складатиме три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 19 Вересня 2022 08:58
Ще б Привокзальну відремонтували, бо вже ні пройти ні проїхати дякуючи забудовникам..
Дідо Показати IP 19 Вересня 2022 10:47
Ще не перейменували вулицю "Груденистів" в Луцьку ? ( До речі, серед так званих "декабристов" були аж чотири Муравйови (Михаил, Сергей, Матвей і Артамон). Чи часом не їхні нащадки полізли на Киїів в 1918 придушувати УНР ? Хай історики скажуть свою думку. Один факт незаперечний - всі ці "царененавистники" були адептами придушення національних рухів в російській імперії.
олександр Показати IP 19 Вересня 2022 11:13
гарантія виконаних робіт один рік тобто до 1 січня 23 р.
Олександр Показати IP 19 Вересня 2022 14:50
А де обіцяний в2021році ремонт вул фестивальна
Мурзік Васільєвіч Показати IP 19 Вересня 2022 17:28
Ще було б супер якби знак про звуження дороги поставили в Рованцях. Бо їдеш від кільця вночі, на ближньому, в правій смузі а тут хоба! Дорога скінчилась і відразу рів.
Мурзік Васільєвіч Показати IP 19 Вересня 2022 17:30
Якщо будуть робити так як зробили капіталку Волі, то буде капєц. Зробили гірше як було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus