USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як заощадити час, гроші та сили при купівлі побутової техніки*

28 Січня 2022 16:52
Часи, коли побутову техніку купували тільки після виходу з ладу старих приладів, вже давно минули. Все частіше люди вирішують оновити модель застарілого приладу або просто придбати новинку.

Перед покупкою побутової техніки доводиться ретельно аналізувати її технічні характеристики та вибирати, який пристрій потрібніший на цей час. Не кожен українець може дозволити собі купити одночасно кілька побутових приладів. Як заощадити на покупках?

ДЕКІЛЬКА СПОСОБІВ ЕКОНОМИТИ ПРАВИЛЬНО


Для багатьох слово «економія» асоціюється з відмовою від приємних витрат. Насправді, антикризова економія – це легко. Переконатись у цьому допоможуть кілька простих порад.

ВИКОРИСТАННЯ ЗНИЖОК ТА КУПОНІВ


Цікавий шопінг ніхто не скасовував, але варто змінити підхід до покупок побутової техніки. Сьогодні існує багато агрегаторів з промокодами, які пропонують вигідні знижки на товари, наприклад, сайт с купонами Codes. За бажанням можна відслідковувати розпродажі та акції в улюблених інтернет-магазинах побутової техніки. Окремі інтернет-магазини, як-от «Комфі», пропонують своїм клієнтам вигідну програму лояльності. Дізнатися детальніше про умови отримання бонусів від Comfy можна на онлайн-ресурсі з оглядами на бонусні програми популярних магазинів та сервісів в Україні.

КУПІВЛЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ


Заощадити час, гроші та кухонний простір дозволить придбання обладнання, яке виконує кілька функцій відразу. Замість покупки блендера та м’ясорубки краще віддати перевагу кухонному комбайну. Функціональна мультиварка здатна замінити йогуртницю та пароварку.

КОЛЕКЦІЇ МИНУЛОГО РОКУ


Не варто купувати лише інноваційні моделі пристроїв, які щойно вийшли у продаж. Розумніше підібрати відповідний варіант із торішньої колекції. Купівля техніки річної давності обійдеться значно дешевше, а функціональність таких приладів буде практично ідентичною.

РОЗГЛЯД АНАЛОГІВ


Популярні бренди беруть високу націнку за ім’я. Наприклад, характеристики об’єктивів Canon та Sigma практично ідентичні, але вартість першого суттєво вища. Майже кожен прилад має свій аналог – найчастіше від китайського виробника. Мало хто знає, але компанії з Китаю перейшли на розробку та випуск унікальних та сучасних пристроїв. Знаючи функціональність приладу, можна вибрати якісну техніку від Б-бренду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus