USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як зекономити на купівлі iPhone: моделі не за всі гроші світу*

7 Грудня 2023 17:49
Підібрати Айфон наразі можна на будь-який бюджет. І йдеться не лише про iPhone Special Edition, який позиціюється як недорогий.

Річ у тім, що навіть після зняття з виробництва, смартфони з попередніх колекцій не зникають з ринку. Залишки продаються в офіційних партнерів, тому можна не сумніватися в їхній оригінальності та якості.

За вигідною ціною продається телефон iPhone 11, який вийшов у 2019 і досі не потрапив на лаву запасних. Він першим отримав квадратний модуль основної камери та став героєм численних мемів та фотожаб.

Серед переваг одинадцятого Айфона:

• Заокруглені бокові грані корпусу. У цього дизайну величезна кількість прихильників.

• Мінімальний обсяг пам’яті – 64 Гб. Можна не переплачувати за місткий накопичувач, якщо він не потрібен.

• Продуктивний процесор. Apple A13 і досі актуальний та складає гідну конкуренцію чипам для Андроїда.

Трохи новіший телефон – Айфон 12 доступний за посиланням https://www.moyo.ua/ua/telecommunication/smart/iphone-12/. Грані у нього плоскі, рамки трохи вужчі, роздільна здатність та щільність пікселів – набагато вища. Біонічний процесор A14 має 6 ядер для забезпечення виконання базових та ресурсомістких задач.

Ощадливому прихильнику компактних мобільних пристроїв сподобається 13 міні з екраном на 5,4 дюйма. Щодо новішої версії за адекватні кошти, варто розглянути iPhone 14. Хоч він і без Dynamic Island та 48-Мегапіксельної камери, але має багато спільного з найсучаснішим п’ятнадцятим поколінням.

Хитрики, які дозволяють заощадити

Існує принаймні п’ять легальних способів купити вартісний Айфон трохи дешевше.

1. Трейд-Ін. Це обмін старого і непотрібного мобільника на новий з доплатою.

2. Акції. Магазини люблять тішити покупців як масштабними розпродажами, так і «точковими» акціями, не прив’язаними до сезону чи святкових подій.

3. Кешбек. Є три шляхи повернення частини коштів, сплачених за Айфон: участь у програмі лояльності від продавця, купівля через кешбек сервіс, оплата банківською карткою з підключеним кешбеком на техніку.

4. Купівля на виплат без відсотків. Це не зовсім спосіб заощадити, адже за телефон доведеться заплатити повну вартість. Втім, завдяки тому, що вона ділиться на декілька рівноцінних платежів, навантаження на гаманець відчутно зменшується.

Так званий «відновлений» Айфон точно коштуватиме дешевше нового. Головне – купувати його в перевіреному місці, обов’язково з гарантією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus