USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які дороги в Україні можуть зробити платними

9 Жовтня 2019 10:14
Міністр інфраструктури України Владислав Криклій розповів, які дороги в Україні можуть зробити платними. Про це він розповів в ефірі «Сніданку з 1+1», передає ТСН.

«Одеську трасу робити зараз автобаном не зовсім актуально. Якщо ми хочемо говорити про якісь платні дороги, концесійні, то у нас є інші ділянки. Наприклад, київська кільцева, була б дуже актуальною. На цій ділянці точно потрібно щось робити», – повідомив він.

Криклій наголосив, що концесійні платні дороги завжди мають бути альтернативними до безкоштовних.

За його словами, у стратегічних планах немає будівництва платної дороги на одеській трасі. «Ми зараз маємо робити розрахунки щодо будівництва платних доріг. За планом у нас: Львів-Краківець, київська кільцева, Біла Церква-Київ», – додав міністр.

Нагадаємо, у лютому 2018 року Верховна Рада України ухвалила закон, що дозволяє передавати на умовах концесії дороги загального користування державного значення, будівництва і експлуатації.

Згідно з законом, автомобільні дороги (їх ділянки) будуть відносити до розряду платних лише за умови їх суттєвого удосконалення та забезпечення альтернативного проїзду транспортних засобів безоплатними автомобільними дорогами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не виборець Показати IP 9 Жовтня 2019 10:20
Усі!!! або ті які ви побудуєте!
Лучанин Показати IP 9 Жовтня 2019 11:47
Думаю це непогана ідея, європейська практика і все таке. Але ви спочатку дороги зробіть
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2019 11:51
навіть в Туреччині безплатні дороги дуже високої якості(зовсім без ям) і досить комфортні,у нас такі тільки нові,що зустрічаються місцями . Ну а платні дороги Туреччини - у нас таких доріг взагалі нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus