USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Які вживані авто найчастіше перепродують українці

19 Листопада 2017 14:00
За 10 місяців 2017 року українці перепродали один одному близько 365 тисяч легкових авто. Окрім того, з рук в руки перейшло ще 74 тисячі комерційних машин.

Про це повідомляє Auto-Consulting.

Для порівняння: за цей же період українці купили 64 нових легкових авто та 46 тисяч – ввезли з-за кордону вживаними.

Найпопулярнішим легковим автомобілем при перепродажі вже багато років підряд є Daewoo (ЗАЗ) Lanos. Його «двійник» ЗАЗ Sens з меншим за об’ємом двигуном 1,3 л – на п’ятому місці. Це авто-довгожителі (випускаються з 1998 рокі і понині), тому на ринку їх дуже багато.

Слідом за лідером – популярна серед українців Skoda Octavia (також виробляється в Україні), далі йдуть Volkswagen Passat та Chevrolet Aveo (назва української версії – ЗАЗ Vida).


Якщо говорити про рейтинг марок, то тут досі першість тримає російська Lada – дається взнаки велика кількість моделей та великий проміжок часу популярності цієї марки, в тому числі тривале лідерство на ринку нових авто. Загалом, ринок б/в перепродажів на 29% складається з авто виробництва України, Росії та колишнього СРСР.

Структура ринку перепродажів в Україні також значно відрізняється від аналогічної для нових авто. Якщо кросовери (SUV) на ринку нових авто займають близько половини продажів, то на ринку внутрішніх перепродажів – лише трохи більше 15%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus