USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Аби злочинці боялися»: які завдання поставили перед новим керівником патрульних на Волині

7 Червня 2019 12:43
Комунікація, робота з громадськістю та повна укомплектованість патрульної поліції – такі завдання поставили перед новопризначеним керівником управління патрульної поліції у Волинській області Андрієм Крутнем.

Про це йшлося 7 червня в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

Аби представити нового очільника патрульних Волині, до Луцька прибув заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

Він зазначив, що головне завдання нового керівника – повністю укомплектувати патрульну поліції міст Волинської області, аби забезпечити належне патрулювання населених пунктів.

Очільник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, своєю чергою, подякував екскерівнику Олександру Вовченку за виконану роботу. Також він висловив упевненість, що новий керівник патрульної поліції візьме тільки найкраще від попереднього очільника та продовжить його роботу.

Петро Шпига додав, що надіється, що патрульна поліція Волинської області зможе вийти на перше місце за показниками серед України.

Він наголосив, що новий керівник має повністю укомплектувати склад патрульної поліції, «аби випустити достатню кількість патрульних на вулицях волинських міст» та побороти злочинність.

Окрім того, Петро Шпига наголосив на важливості комунікації і роботи з людьми, аби «злочинці нас боялися».

Привітати нового керівника завітав і виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, який запевнив у підтримці і співпраці між патрульними і міською радою заради належного розвитку, зокрема, міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 7 Червня 2019 12:49
Шото та Нова полиция не дуже себе показала.
Лучанка до Анатоль_ Показати IP 7 Червня 2019 14:37
Можете йти в поліцію і всім себе гарно показати, а то всі такі молодці в коментарях
до Андрія Крутня Показати IP 7 Червня 2019 13:22
від пАпередника бери тілки гарні звички, а не в п’яному стані жбурляти гранати, стріляти по людях та їздитит на "лівому" Лексусі
123 Показати IP 7 Червня 2019 13:32
а папереднік де? чого не написали у статті куди перевели і за які великі заслуги. От написали б правду тоді всі разом посміялися б чи просто ужахнулися б.
атошник Показати IP 7 Червня 2019 13:49
нормальні хлопці за три роки проблем не було але треба пяним не їздити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus