USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Якою буде Премія «Люди року-2018. Волинь»

7 Грудня 2018 17:21
Головна патріотична подія – Премія «Люди Року-2018. Волинь» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття» відбудеться у Луцьку вже 14 грудня. Місце проведення - Волинський академічний обласний музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

«На Волині проживає багато достойних людей, котрі щодня докладають максимум зусиль, аби ми жили краще. Прийшов час подякувати тим, завдяки кому ми можемо радіти новому дню та людям, які своєю невтомною працею зробили значний вклад у розбудову нашої неньки України. Переможці Премії «Люди року-2018.Волинь» – люди, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України в цілому», - кажуть організатори.

Піднесену атмосферу створюватимуть переможець шоу «Х-Фактор» Олександр Порядинський, співачка Уляна Степаненко, суперфіналістка талант-шоу «Голос. Діти» Єлизавета Яковенко, музичний гурт «Пластилін», бандуристка Ірина Котлицька, «SpivanochkaShow» (керівник – Тетяна Ярошик). Ведучі вечора – Сергій Скулинець та Людмила Натанчук.

Цьогоріч захід відбудеться під гаслом – «Сам собі країна».

«Не стидайся – то твоя земля. Не стидайся – то Україна. Добре там є, де нас нема. Стань для батька нормальним сином»… Здавалося б, просто рядки із пісні Кузьми Скрябіна, але всього декілька речень містять у собі глибокий зміст. Нам, українцям, потрібно припинити блукати світом в пошуках кращого життя, а почати будувати гідне життя вже сьогодні. Ми розбудовуємо нашу країну своїми добрими вчинками та наполегливою працею. Не час здаватися і відступати, бо кожен з нас – частинка великої, вічної, невмирущої України. Ти сам і є країна!» - пишуть організатори.

Традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях», до якої зможе долучитися кожен відвідувач урочистого дійства. Серед учасників акції розіграють низку цінних подарунків.

Також у всіх охочих відвідати головну подію року буде можливість придбати благодійні квитки на захід у касі Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка з 10 грудня. Зібрані кошти з продажу квитків та на благодійній акції «Бог у серцях» будуть спрямовані на дитячі будинки. До слова, організатори планують відвідати притулки для дітей у період новорічних та різдвяних свят. Давайте подаруємо дітям свято разом!

Контакти оргкомітету: Луцьк (0332) 29 75 29, Київ (044) 360 40 25, [email protected]

Більше інформації на сторінці у ФБ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus