USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Яким луцьким ОСББ відшкодують частини кредитів

14 Вересня 2018 17:11
Низку луцьких ОСББ внесли до переліку позичальників на відшкодування частини суми кредитів, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів.

Про це йшлося 14 вересня під час позачергового засідання виконавчого комітету

Як ідеться в проекті рішення, відповідно до звернень об’єднань співвласників багатоквартирних будинків відбулося засідання комісії з відбору учасників на відшкодування частини суми кредитів ОСББ та ЖБК на впровадження енергоефективних заходів. Так, комісія розглядала питання в межах Програми відшкодування частини суми кредитів ОСББ та ЖБК міста Луцька, залучених на впровадження в будинках енергоефективних заходів на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради.

Зокрема, об’єднання співвласників виконують у своїх будинках енергоефективні заходи, тож для їх здійснення виникає потреба у залученні кредитних коштів, що і зробили ОСББ, уклавши кредитні договори на проведення робіт по заміні вікон та дверей місць загального користування, влаштування індивідуальних теплових пунктів, заміні внутрішньобудинкових мереж на енергоощадні та утеплення фасаду житлових будинків.

Отож, члени виконкому підтримали проект рішення, доручивши департаменту ЖКГ укладати договори та проводити відшкодування частини тіла кредиту або відсоткових ставок ОСББ та ЖБК нашого міста: «КОНЯКІНА 14А», «КОНЯКІНА 10А», «СОБОРНОСТІ 13Б», «НАЛИВАЙКА 8А», «ДРУЖБИ НАРОДІВ 2», «ЗМІНА», «АКАДЕМІКА ПОТЕБНІ 37А», «ЗАГОРОДНЯ 2», «ВІДРОДЖЕННЯ 7», «СЕРПНЕВЕ-ЛУЦЬК», «ЗЛАГОДА-ДОВІРА», «СОФІЇ КОВАЛЕВСЬКОЇ-23», «ЛУЦЬК ГАРНА ХАТА», «ЗАЛІЗНИЧНИК 53», «КРАВЧУКА 48», «НАШ ДІМ 23А», «ВІДРОДЖЕННЯ-55», «НАШ ДІМ-51», «НАША ОСЕЛЯ-СОБОРНОСТІ 16», «МОЛОДІ 7», «ЩАСЛИВИЙ ДІМ 10», «ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТ», «ГЕТЬМАН 2015», «ДОБРОБУТ-14Б», «СВІТЛО 1», «ГОРДІЮК 8», «СОБОРНОСТІ 5», «ЛЮБАРТ» та житлово-будівельний кооператив № 75. Окрім того, виконком вирішив надати ОСББ «КОНЯКІНА 33» часткову компенсацію відсотків за залученим кредитом згідно з договором кредитної лінії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Решта ОСББ Показати IP 14 Вересня 2018 17:27
Панове депутати ! А ну ознайомились, опрацювали список і у дворах будинків, які не попали туди , ми щоби вашої ноги більше не бачили. Теперішня каденція - то ваша лебедина пісня !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus