USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Якими вони бачать світ: у Ковелі – виставка картин вихованців реабілітаційного центру

30 Листопада 2017 22:51
30 листопада 2017 року відбулася виставка картин вихованців ГО «Реабілітаційний центр» міста Ковеля. Майстер-клас та навчання проводили Ковельські художники Оксана Цюпяшук та Світлана Солодун.

Виставка відкрилася концертом учнів «Реабілітаційного центру» - прозвучали пісні, що не ввійшли до концертної програми «Зустріч друзів», заходу, який відбувся 26 листопада 2017 року у місті Ковелі в Палаці учнівської молоді.

Картини були виконані молодими художниками для своїх матерів. Варто зазначити, що усі твори виконані людьми більшість з яких мають першу групу інвалідності. І саме цей факт робить ці картини ще більш емоційно чутливими та примушує подивитися на них іншими очима через призму сприйняття людей для яким цей світ щоденно ставить перепони та створює складнощі на їх життєвому шляху.

За словами керівника ГО «Реабілітаційний центр» Наталії Славікової, на початку були величезні сумніви щодо такого починання, але результати перевершили усі сподівання. За словами самих художників – вони не можуть описати ту палітру емоцій та захоплення, яка переповнює їх від процесу створення творів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus