USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Який вигляд має відновлена дорога від Переспи до Кременця. Фото

21 Липня 2021 09:12
Показали, який вигляд має відновлена дорога М-19 від Переспи до Кременця у Волинській області.

Про це повідомляє пресслужба ОДА.

«Саме цей 8-кілометровий дорожній об’єкт від Переспи до Кременця став першим, який відремонтували та ввели в експлуатацію на Волині у рамках програми «Велике будівництво», – зазначив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Варто зазначити, що поточний середній ремонт ділянки дороги М-19 Доманово (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест), зокрема від Переспи до Кременця, завершився влітку 2020 року.

Наразі дорожники продовжують активно відновлювати автошлях міжнародного значення, аби повністю оновити його в межах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Світ навиворіт Показати IP 21 Липня 2021 09:54
Ото вдумайтесь, шановні, ввели в експлуатацію аж 8 кілометровий відрізок дороги із десятків сотень кілометрів доріг у межах Волині, назвавши громогласно "Велике будівництво", а пафосу, фанфарів, феєрферків і підкидання шапок у повітря ! Ше тільки бракує стрілянини, як на чеченському весіллі ! Ви зробіть усю дорогу, а тоді ріжте лєнточки ! Скоро будуть по одному кілометру здавати і звітувати про перемогу !
Петро до Світ навиворіт Показати IP 21 Липня 2021 10:15
Видно, що бот який не читає статті, показали саме перші 8 км які були зроблені давно в якому вони зараз стані, якби Ви тут проживали, або дійсно цікавились то там майже вся траса вже до Ковеля зроблена а то й далі
Розум до Петро Показати IP 21 Липня 2021 10:42
Я хоч і не живу,в Кременці,але до Ковеля 4рази на тиждень їзджу,проте такі дороги повинні бути 30літ вже як зроблені.Фанфари і дійсно фанфари...за мої податки і сотні таких як я зроблені,а ще збір ...який платимо в ціні пального..Так що лобизальникам ЗеПо..прошу трохи відкрити очі,і коли ввижаються боти..то варто прийняти до уваги,що це громадяни України і платники податків
562 Показати IP 21 Липня 2021 10:22
чому не було реклами будівництва відрізку від Луцька до Кременця в попередні роки?
Бро Показати IP 21 Липня 2021 12:30
Тут стільки платників податків, коли д ви встигаєте коментарі писати, не встигне якась стаття вийти, і вже платники тут як тут, а коли ж на податки заробляєте?
Образно до Бро Показати IP 21 Липня 2021 15:46
Бро ти не тільки Бро, але і Дур ! За вами глаз і глаз нужен ! Ви навіть Прем'єра зуміли обманути, коли шмигльовцем возили на міст на р. З. Буг. Напустили туману, він повірив, полетів, а за тиждень міст впав !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus