USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ялинки та новорічне освітлення вартували Луцьку 1,2 мільйона

5 Січня 2017 17:04
На святкову ілюмінацію центральної частини міста та прикрашання п’ятьох ялинок з казни міста виділили 1,25 мільйона гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради.

Зокрема, за прикрашання 5 ялинок «виклали» 250 тисяч гривень. Ще близько мільйона вартували 14 конструкцій святкової ілюмінації.

Цій цифрі обурились члени профільної комісії. Зокрема, Павло Данильчук зауважив, що в порівнянні з минулим роком «нічого не змінилось», але грошей за це виклали ще більше.

«Поїдьте в Івано-Франківськ і подивіться, як там гарно. І за які гроші», - заявив Данильчук та пригадав, що свого часу депутатів не запросили на засідання комісії, де обговорювали майбутню ілюмінацію.

На що перший заступник міського голови Тарас Яковлев запевнив, що процедуру закупівлі послуги провели через систему Prozoro, проте виконати її зголосилась єдина компанія – «Люм’єр». Відтак, з ним і підписали 6 договорів.

«Шкода мільйона. Бо за ці ж гроші можна було б освітлити вулиці міста, де світла немає взагалі», - підсумували депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
агов Показати IP 5 Січня 2017 17:56
а звідки взялось 5 ялинок?)))
Перехожий Показати IP 5 Січня 2017 18:07
Краще б та міська рада такого не робила, бо терпіння не безкінечне. А досвід валити владу вже є. Ще паро міліонів так замутять і всі лучани вийдуть. Бо то вже перебор, за обдерті ялинки і якусь нещасну ілюмінацію, такі гроші. Краще б вони за ті гроші придбали житло для людей які його потребують. А то не малі гроші. В селі можна хат сім купити.
Дідо Показати IP 5 Січня 2017 21:21
Наша луцька ялинка точгіше букет найгірша на Україні. А площа то піз...ць, невже іздячи за кордон наші тупі можновладці не в змозі щось скопіювати, на дав Бог ніякої клепки крім зпиз..дити, но хоч для показу хоч би щось облаштували хоч би подобу ярмарку, раніш глухоніми хоч задавали настрій.
C.Т. Показати IP 5 Січня 2017 21:28
обалдеть!!!
Аліна Показати IP 5 Січня 2017 21:32
Але на харчування дітей в школі грошей в бюджеті нема...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus