USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Японія висунула Дональда Трампа на Нобелівську премію миру

17 Лютого 2019 23:38
Президент США Дональд Трамп заявив, що прем’єр-міністр Японії висунув його кандидатуру на Нобелівську премію миру за відкриття діалогу з Північною Кореєю з «неформального прохання» Вашингтона.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Під час прес-конференції в Білому Домі на питання про його лютневу зустрічі у В’єтнамі з північно-корейським лідером, Трамп сказав, що прем’єр-міністр Сіндзо Абе «дав мені копію красивого письма, яке він відправив людям, що дають те, що називається Нобелівською премією», – повідомляють японські ЗМІ.

Трамп повідомив: «Він також сказав, що я вас висунув з усією повагою від імені Японії. Я їх прошу дати вам Нобелівську премію миру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus