USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Євроквартири у Луцьку: що це таке і де їх придбати*

21 Жовтня 2021 08:00
Все частіше на ринку нерухомості Луцька з’являється термін «євроквартири». Нічого спільного з євроремонтом він не має. Навпаки, стосується особливостей планування помешкань, які набувають усе більшої популярності.

Євроквартири – помешкання з плануванням, у якому вітальня та кухня об’єднані в одне приміщення. Така кухня-студія сприймається як велика громадська зона, в якій простір можна використати на власний розсуд: організувати застілля чи місце для прийому гостей, влаштувати ігрову чи робочу зони. Решта кімнат уже належать більше до приватного простору: спальні, гардеробні тощо.

Одна з головних характеристик таких приміщень – відкритий простір, так званий open air, адже там немає внутрішніх перегородок і відчуття тисняви чи дискомфорту. Таке планування, приміром, влаштовано у «жовтому» будинку ЖК «Caramel Residence» від Будівельної компанії ЛДБК.

«Коли ми роздумували над тим, яке саме планування запропонувати клієнтам у нашому новому будинку, аналізували попит на ринку. Помітили, що дуже багато людей шукали помешкання з просторими кухнями, або одразу ж розглядали ймовірність власного перепланування, як це зараз часто роблять на вторинці – руйнують стіну, яка з’єднує кухню із суміжною кімнатою, й або роблять одну велику студію, або переносять перегородку. Саме тому ми вирішили: чому б не запропонувати нашим клієнтам такі варіанти, де є велика кухня, яка легко трансформується в простору вітальню? Причому, хочу наголосити, такі студії ми організовували не за рахунок житлових приміщень, а непотрібних коридорів чи невиправдано великих передпокоїв. Таким чином наші однокімнатні квартири за площею, організацією простору можна прирівняти до стандартних двокімнатних, а «двійки» – до «трійок», – розповідає керівниця відділу маркетингу компанії Ірина Кушпель.

Планування євроквартир характерне більшою практичністю. Тут легко виділити функціональні зони, які можна організувати за допомогою переносних ширм, перегородок, стелажів. Є місце для втілення незвичайних дизайнерських ідей унікального оформлення інтер’єру: установлення подіумів, використання цікавих елементів декору чи меблів, які в обмеженому просторі забирали б площу, а тут будуть доречними.

Таке планування, до слова, зменшує кількість невикористаної або рідко використовуваної площі. Наприклад, у деяких квартирах зі старим, ще радянським плануванням площа коридору може дорівнювати площі цілої кімнати.

«Як виявилося, ми вчасно взялися до реалізації ідеї з євроквартирами. Навіть скажу більше: ми злегка випередили час, бо замовляли проєкт планування ще до початку пандемії. А після того, як чимало людей опинилися на карантині під час локдауну і були змушені чимало часу проводити вдома, або й перенести додому робоче місце, попит на квартири з таким плануванням зріс у рази», – зауважує представниця ЛДБК.

Загалом такі помешкання цілком підійдуть і для людей, які люблять часто збирати гостей, і для тих, хто працює вдома. Адже спальня, радять психологи, має асоціюватися зі сном та відпочинком, тому організувати робоче місце там – не найкращий варіант. Натомість такий куточок легко оформити у великій вітальні, не займаючи приватного простору робочим процесом.

По більш детальну інформацію щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗнайЮ Показати IP 21 Жовтня 2021 17:35
Таке враження що ми досі в 90-х застрягли, ніяк не можемо позбутися тих приставок зі словом Євро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus