USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

ЄС надасть Україні €1,4 млн на зміцнення кордону з Білоруссю

3 Грудня 2021 21:10
Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський повідомив, що Євросоюз виділить на облаштування кордону €1,4 млн.

Про це інформує департамент комунікацій МВС.

Відзначається, що мова про виділення допомоги Україні по зміцненню кордону йшла на зустрічі Дениса Монастирського з главою представництва ЄС в Україні Матті Маасікасом.

«Враховуючи сьогоднішні виклики, МВС пропонує розглянути можливість перерозподілу частини бюджету другої фази спільного проєкту EU4IBM для невідкладного облаштування українсько-білоруської ділянки кордону», – сказав глава МВС.

Маасікас заявив, що Україна може вже розраховувати на €1,4 млн. За його словами, протягом кількох місяців ЄС планує збільшити цю суму.

Монастирський запевнив Маасікаса, що МВС продовжує чітко і послідовно реалізовувати Стратегію інтегрованого управління кордонами та забезпечувати імплементацію Угоди про реадмісію з ЄС, неухильне дотримання критеріїв безвізового режиму з ЄС.

Як ми писали, Рада ЄС ухвалила рішення надати Україні 31 мільйон євро на зміцнення оборонних можливостей у рамках новоствореного Європейського фонду забезпечення миру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus