USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

ЄС планує заморозити рахунки Путіна і Лаврова, Росію можуть виключити з Ради Європи

25 Лютого 2022 16:50
ЄС планує заморозити рахунки Володимира Путіна і голови МЗС Росії Сергія Лаврова, про це з посиланням на три джерела повідомляє Financial Times.

Проголосувати це рішення мають сьогодні. Право пересуватися країнами ЄС обом політикам залишать.

Також вже цієї п’ятниці Росію можуть виключити з Ради Європи. Стосовно цього рішення у держав-членів вже є консенсус, про це повідомляє Європейська правда.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зокрема, заявляє, що у Раді Європи запустили процедуру виключення Російської Федерації з організації.

Про це глава МЗС повідомив у Facebook.

«Рада Європи, гнучкість якої щодо Росії я знаю дуже добре з роботи там послом, сьогодні ухвалила революційне для себе рішення – спільний комітет Ради Європи, що об’єднує керівництво ПАРЄ, представників держав-членів та генерального секретаря організації, рекомендує застосувати щодо Росії процедуру, що веде до виключення цієї держави з РЄ», – заявив Кулеба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus