USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Європейська нотка та культура в медицині: у Луцькій міській поліклініці №2 – оновлена рецепція

25 Січня 2021 12:26
У Луцьку відбулося відкриття реконструйованих приміщень КП «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2», що знаходиться на проспекті Відродження, 13.

Так, протягом чотирьох місяців вдалося повністю відремонтувати перший поверх поліклініки. Відтепер на відвідувачів медичної установи чекає оновлена рецепція з привітним персоналом та цукерками у вазі, а замість гардеробу радянського зразка – зручні шафки для одягу. Окрім того, у межах реконструкції вестибюлю придбали ще й сучасні нові меблі, та розсувні двері.
«Ми продовжуємо працювати над покращенням умов перебування громадян Луцької територіальної громади у нашому закладі. Проведений ремонт є сучасним, новим, кардинально іншим, ніж ми звикли сприймати. Насправді дуже хотілося додати європейської нотки та впроваджувати європейську культуру в медицину і надалі. Звичайно, нам би цього не вдалося, якби не величезна підтримка та розуміння міської влади. Все прогресивне, нове, молоде, має відгук та підтримку. Я сподіваюсь, що наша співпраця буде продовжуватися, і спільними зусиллями наша медична установа буде однією з найкращих, як у Луцьку, так і у області», – зазначила директорка КП «Луцький центр первинної медичної допомоги № 2» Тетяна Трач.
Вона додала, що у майбутньому в приміщенні планують встановити кронштейн із двома плазмовими панелями, на яких демонструватимуть різноманітні інформаційні ролики для відвідувачів.

«У нас є багато гарних задумок, які поки що не хотілося б розсекречувати. Зокрема, у процесі створення дизайну стіни біля рецепції нам не хотілось використовувати уже заїжджені таблички з цитатами Арістотеля чи Сократа. Натомість, ми намагались донести до пацієнтів національну ідею. Як бачите, тут лише висловлювання видатних українців. У першу чергу ми всі люди і людяність повинна бути на першому місці», – каже Тетяна Трач.
Водночас, Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що чудово пам’ятає, у якому стані був перший поверх міської поліклініки до ремонту.
«На щастя, нині медичні заклади обласного центру стають більш комфортними та доступними для пацієнтів. Два роки тому ми почали ремонтні роботи у поліклініці, зокрема, відремонтували частину денного стаціонару. Він найбільше потребував реконструкції. Сьогодні за кошти національної служби здоров’я відремонтували рецепцію та реєстратуру, тобто приміщення, яке першим «зустрічає» пацієнта. Коли людина бачить у вестибюлі комфортні умови та естетику, безумовно, поліпшується й настрій. Я думаю, що відвідувачі й персонал будуть задоволені зовнішнім виглядом того приміщення, у яке вони приходять. Сподіваюсь, що і необхідні медичні послуги люди отримуватимуть якісно і максимально швидко», – акцентував очільник міста.

Вікторія СЕМЕНЮК. Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Оксана Показати IP 25 Січня 2021 12:35
Сподобалось
ЛУЧАНОЧКАД Показати IP 25 Січня 2021 14:26
Дуже гарно зроблено
Лучанин Показати IP 25 Січня 2021 21:09
Що не буде хамства у реєстратурі?
Не буде, якщо до Лучанин Показати IP 25 Січня 2021 22:19
Якщо не будеш бухий в поліклініку заходити, то й хамства не буде.
Лучанин до Не буде, якщо Показати IP 2 Лютого 2021 08:20
Твоя справа нічні горшки пацієнтів виносити, а не тут писати.
Олена Показати IP 26 Січня 2021 09:21
Просто неймовірно круто!! Бо було таке, що згадувати страхіття! А тепер - навіть не впізнала одразу.
Пацієнт Показати IP 2 Лютого 2021 08:22
Був там, для оформлення довідки. Нічого у відношенні не змінилося.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus