USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Її вбили»: у Луцьку збирають мітинг через смерть Катерини Гандзюк

4 Листопада 2018 17:37
Акція "Її вбили" з приводу смерті активістки Катерини Гандзюк відбудеться сьогодні у різних містах України, зокрема у Луцьку. Про це інформує Рух Чесно.

"На акцію "Її вбили" сьогодні ввечері виходять міста України. Наразі відомо про Львів, Харків, Дніпро, Луцьк, Київ, Одесу", - повідомляє Чесно.

Своєю чергою лучан закликають підтримати акцію.

"Беремо з собою лампадки, транспаранти, квіти. Під стінами Головного управління національної поліції у Волиській області ми збираємося вшанувати пам'ять Каті та нагадати усім правоохоронцям країни, що вони не виконують своєї роботи, через що напади на активістів уже стали буденністю.

І ніхто з нас не застрахований від цього беззаконня", - інформують організатори лучан у Фейсбук.

Нагадаємо, керівник справами Херсонського міськвиконкому Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою, померла сьогодні, 4 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 4 Листопада 2018 18:03
Я з вами, брати та сестри!
Сатана Показати IP 4 Листопада 2018 18:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus