USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Юні луцькі волейболісти отримали спортінвентар від Фонду «Тільки разом»

23 Жовтня 2020 14:14
Незважаючи на те, що нині – осінні канікули, спортивна молодь Волині продовжує тренуватися. Волейбольна команда КДЮСШ №1 завдяки наполегливій праці над собою неодноразово ставала призером багатьох чемпіонатів не лише в області, а й представляла Волинь на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із 2017 року підтримує команду. Допомагає фінансово, аби юні спортсмени мали змогу брати участь у чемпіонатах України та міжнародних змаганнях. Команда з кожним роком прогресує і виборює призові місця.

Днями в НВК №9, де тренується команда, Фонд презентував юним волейболістам сім професійних м’ячів для тренувань, спеціальний кошик для м’ячів, 30 спортивних рюкзаків з логотипом Фонду та 60 комплектів брендованих футболок.

До слова, хлопці тренуються під керівництвом старшого тренера відділення волейболу КДЮСШ №1 Ігоря Васильовича Кравчука.

Він розповідає: вже понад шість років команда відчуває підтримку з боку представників Фонду, за цей час вийшла на новий рівень і гідно представляє Волинь на всіх чемпіонатах.

«Коли нам почав допомагати Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», чи то за збігом, чи за закономірністю в нас відразу почалися результати. Спочатку ми стали бронзовими медалістами, потім срібними призерами Чемпіонату України», – зазначає тренер.

Досягнення волинських спортивних команд є хорошим прикладом того, що робота Фонду приносить гарний результат.

«У Фонді Ігоря Палиці «Тільки разом» спорт – це пріоритет №1, – зазначив керівник програми «Волинь спортивна» Фонду Дмитро Піддубний. – Докладаємо усіх зусиль, щоб у нас була здорова нація, щоб наші діти зростали спортивними та здоровими».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus