USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З 1 червня квитки на потяг можна буде купити за 90 днів до відправлення, – Криклій

27 Травня 2020 17:35
АТ «Укрзалізниця» з 1 червня розпочне продавати залізничні квитки за 90 днів до дати відправлення.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у Facebook, передає Укрінформ.

«За нашої ініціативи, з 1 червня можна придбати квитки одразу за 90 днів до дати відправлення, а не за 45-60, як було раніше. Так Укрзалізниця зможе гнучкіше реагувати на попит і завчасно призначати потяги на більш популярні дати і напрямки, а для пасажирів це додаткова зручність і можливість ефективніше планувати свої поїздки», – написав Криклій.

Він зазначив, що дату відкриття рейсів визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Саме вони формують відповідне рішення щодо можливості послаблення карантину та відновлення сполучення.

«Належні норми безпеки залишаються в пріоритеті. Це масочний режим, температурний скринінг працівників і пасажирів, дезінфекція вагонів до та після кожного рейсу», – підкреслив міністр.

Як повідомлялося, станом на ранок 27 травня АТ «Укрзалізниця» відкрило продаж квитків на 14 поїздів: 5 швидкісних поїздів Інтерсіті+ та 9 нічних поїздів, які розпочнуть курсування з 1 червня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus