USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військові зможуть бронювати квитки «Укрзалізниці», навіть якщо їх не буде в продажу

6 Грудня 2023 16:43
«Укрзалізниця» запускає сервіс замовлення квитків для військовослужбовців, який дозволить їм бронювати квитки, навіть якщо їх уже немає в продажу.

Про це пише Бабель з посиланням на пресслужбу перевізника.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 найпопулярніших серед військових рейсів. Зокрема це маршрути до міст, розташованих близько до зони бойових дій.

Читати ще: Відкрили продаж квитків на потяги з Луцька до Карпат

Щоб замовити квиток, потрібно залишити заявку на порталі не пізніше, ніж за шість годин до відправлення поїзда, а потім викупити квиток у касі не пізніше, ніж за годину до відправлення.

Читати ще: З Луцька до Ужгорода та Рахова запустять поїзди

«Відтепер військовослужбовці можуть придбати проїзний документ, навіть якщо поїздка раптова, наприклад, на лікування, у відрядження або до рідних у довгоочікувану відпустку, а квитки вже розкупили. Віримо, що це дозволить спростити життя тим, кому ми зобовʼязані свободою та життям», – сказав голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus