USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З лівого берега Херсонщини евакуювали 112 осіб

12 Червня 2023 08:28
З тимчасово окупованого лівого берега Херсонщини, незважаючи на обстріли російських військових, вчора вдалося евакуювати 112 людей.

Про це в ефірі телемарафону 11 червня повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає Кореспондент.

«З того пекла, яке окупанти влаштували на лівому березі, врятували двох чоловіків. Рятуючись від підтоплення, вони вилізли на дерево, де їх знайшли та евакуювали на правобережжя. Зараз вони у лікарні, у них діагностували переохолодження... З лівобережжя вдалося витягнути 112 людей, з яких 54 жінки та семеро дітей», – сказав він.

За словами Прокудіна, ситуація на Херсонщині дуже важка, оскільки окупанти хочуть зірвати рятувальну операцію в регіоні й безжально обстрілюють територію, де вона евакуація.

Як повідомляли, вчора армія Росії атакувала човен із цивільними, які евакуювалися з лівого берега на Херсонщині. Три людини загинули, щонайменше 23 особи зазнали поранень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 12 Червня 2023 09:16
Не вкладається в голову все це....Найбільше страждають від таких ситуацій люди похилого віку, тваринки, обмежені в русі люди. Росіянам вічності не вистачить, щоб розплатитися за свої вчинки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus