USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З липня на маршрутах Луцька може з’явитися ще 5 нових автобусів MAN

18 Червня 2021 17:32
Ще 5 автобусів MAN з’являться у липні на маршрутах у Луцьку.

Про це 18 червня під час традиційного щотижневого звіту поінформував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Уже найближчими тижнями 7 автобусів MAN виїдуть на автобусні маршрути Луцька. Це такі ж автобуси, що працюють наразі на маршруті № 32. Це сучасні автобуси марки MAN A21 екологічного стандарту Євро-5. Вони комфортні і пристойно виглядають. Уже маємо позитивні відгуки від пасажирів. За попередньою інформацією, ще 5 таких автобусів має придбати перевізник вже у липні місяці», - розповів мер.

Він зазначив, що крок за кроком відбувається реалізація програми «Луцьк без маршруток».

Міський очільник зауважив, що у рамках програми міська рада спонукає перевізників оновлювати автобусний парк і таким чином перетворювати громадський транспорт міста на більш сучасний, комфортний та екологічний.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 18 Червня 2021 17:42
"Він зазначив, що крок за кроком відбувається реалізація програми «Луцьк без маршруток»" . ЦЕ ЯК ?!!!!! Шлхом запуску нових автобусів ? крім того, перевізник починає нагліти. на вулиці жара, в МАНах вікна не відкриваються, а кондиціонер не працює. водій каже, що несправний. і так не один день. то нехай ремонтують і не випускають на лінію.
1 Показати IP 18 Червня 2021 22:30
господи, нашим все не так нові автобуси класні!
Лучанин до 1 Показати IP 20 Червня 2021 16:30
При наявності кондиціонерів і заявлених амбіціях, різниці між душитись у Богдані і задихатись в МАН 21 не велика! До речі вчора в 32, кондиціонер працювава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus