USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.92 10.10

З моргу викрали речі чоловіка, якого на смерть збив кортеж бізнесмена Ярославського

15 Лютого 2022 15:13
З моргу викрали речі чоловіка, збитого на смерть кортежем бізнесмена Олександра Ярославського на трасі Чугуїв – Мартове. Важливі докази мали пройти експертизу.

Про зникнення речей стало відомо у вівторок, 15 лютого, повідомляє OBOZREVATEL.

Про інцидент у Чугуївське районне управління поліції ГУНП у Харківській області повідомив завідувач відділення судмедекспертизи.

Відомо, що зламу не було. Хто саме вкрав речі та як, встановлюватимуть правоохоронці.

Варто зазначити, що цей інцидент нагадує дії організованих злочинних груп, особливо на тлі того, що спочатку були спроби викупити номери автомобілів, потім у поліцію прийшла «здаватися» людина, якої не було на місці ДТП, а тепер сталася крадіжка доказів.
Нагадаємо, 9 лютого близько 23:00 на автодорозі Київ – Харків – Довжанський автомобіль, що рухався у бік Харкова, скоїв наїзд на 36-річного пішохода. Внаслідок ДТП чоловік загинув.

Водій не зупинився та залишив місце аварії. Вранці до поліції звернувся водій підприємства, що належить Ярославському, який стверджував, що був за кермом автомобіля у момент ДТП. Однак згодом з'ясувалося, що в цей час він був в іншому місці. Тепер водій відповідатиме за неправдиві свідчення.

11 лютого стало відомо, що правоохоронці провели обшуки за місцем проживання Олександра Ярославського. Також було вилучено записи з камер відеоспостереження в готелі, де напередодні ДТП перебував бізнесмен, який згодом поспішно відлетів до Лондона.

Глава Офісу генпрокурора Ірина Венедіктова назвала виїзд Ярославського за кордон дивним. Вона взяла на особистий контроль розслідування справи щодо резонансної ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 15 Лютого 2022 16:43
Орда. І нічого тут не зміниться, панує над українцями чужеземець і сміється з нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus