USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трагедія на Волині: 18-річний чоловік вбив волинянку та інсценував пожежу

8 Лютого 2020 20:32
На Волині поліція за підозрою в розбої та умисному вбивстві пенсіонерки затримала 18-річного хлопця, інформує пресслужба ГУНП Волині.

Сьогодні вранці до поліції Волині надійшло повідомлення про пожежу в одному із сіл Горохівського району. У будинку після гасіння виявили мертвою з ознаками насильницької смерті 67-річну господиню.

Під час першочергових слідчих дій поліцейські оперативно встановили, що пенсіонерку вбив її 18-річний односелець. Зловмисник під час розбійного нападу забрав у жертви значну частину грошей. Намагаючись приховати сліди злочину, вбив її та інсценував пожежу.



"Завдяки чітким і злагодженим діям підрозділів поліції області правоохоронці оперативно встановити місце знаходження підозрюваного. Спільно з патрульними поліцейськими його затримали в маршрутному таксі по дорозі до Рівного. Зловмиснику за скоєння особливо тяжкого злочину загрожує, зокрема, довічне ув'язнення",- зазначив начальник Головного управління Національної поліції в області Петро Шпига.



Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 6 п. 9 ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство з корисливих мотивів скоєне з метою приховати інший злочин, а також розбій.

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри в скоєнні умисного вбивства та розбою, обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Баба Ганя Показати IP 8 Лютого 2020 21:18
А може це не він?!!
Ст. 17 Показати IP 9 Лютого 2020 09:17
Особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому цим Кодексом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.
савченко Показати IP 9 Лютого 2020 09:34
ему стоит попроситься чтобы *суворо не каралы* и раскаяться, а если не выпустят, то через года 4 выйдет и продолжит свое дело
кк Показати IP 9 Лютого 2020 11:12
Походу буде ПЖ
Я Показати IP 9 Лютого 2020 11:29
якщо то він.....то хлопець був нормальний в школі.....зробив вчинок жахливий, що немає слів...волося на голові дибки стає від тієї страшної події, від його вчинку...Жіночку жаль дуже, бо прийняли його в свою сім'ю малим ще... Людьми сатана панує не на жарт....
Оксана до Я Показати IP 9 Лютого 2020 21:08
Обвинувачений був прийомним в сім'ї? Бо ви пишете, що прийняли його ще малим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus