USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За агресивну рекламу виставки риб підприємця оштрафують на 10 тисяч

6 Вересня 2017 11:33
Понад три сотні рекламних щитів «Київської виставки риб», які заполонили увесь Луцьк, демонтують. А замовник за стихійну рекламу сплатить 10 тисяч гривень штрафу.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 6 вересня.

Як повідомив керівник КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський, в межах житлових кварталів міста на світлових опорах без відповідного дозволу розміщено рекламні щити розміром 0,4 м х 0,6 м із сюжетом «Київська виставка риб» загальною кількістю близько 300 одиниць. Власником вказаних рекламних засобів є фізична особа-підприємець Кобелєв Олександр Володимирович, якого попередили про необхідність демонтажу рекламних конструкцій, що розміщені без відповідного дозволу. Натомість ці вимоги підприємець проігнорував.

Зі слів Олександра Ковальського, замовника реклами виставки притягнуть за порушення до штрафу у розмірі 10 тисяч гривень, адже ця реклама заполонила усе місто. Своєю чергою, працівники департаменту муніципальної варти оштрафують підприємця, який розміщував рекламу.

Окрім цього, у центрі міста на вулиці Кривий Вал, 30А на фасаді будівлі розміщено рекламний щит розміром 2,0 м х 2,5 м та світловий бокс розміром 0,7 м х 1,5 м з сюжетом «Zee». При виявленні порушення правил розміщення засобів зовнішньої реклами власника встановити не вдалося.

Також на проспекті Волі, 9 також без дозволу на фасаді будинку розміщено рекламну конструкцію у вигляді об’ємних букв розміром 0,7 м х 3,5 м та кронштейн розміром 0,2 м х 0,5 м із сюжетом «Славинка». Власницею вказаних рекламних конструкцій є фізична особа-підриємець Хомич-Піддубна Наталія Василівна.

Аналогічна ситуація із розміщенням рекламних засобів склалася на вулиці Лесі Українки, 65 та Лесі Українки, 52, де розміщені виносні рекламні конструкції типу «тендер» розмірами 0,7 м х 1,0 м із сюжетами «Ябко», «iPhone House» та «Візи. Робота». Власниками вказаних рекламних конструкцій є відповідно фізичні особи-підприємці Рожнов Ігор Олексійович, Матюра Тарас Ігорович та Дубінка Юрій Іванович.

Ці засоби зовнішньої реклами розміщені без отриманих у встановленому порядку дозволів на розміщення, що порушує пункт 1 ст. 16 Закону України «Про рекламу».

Інспектори КП «Луцькреклама» склали та вручили представникам вказаних суб’єктів господарювання акти виявлення порушення розміщення засобів зовнішньої реклами в м. Луцьку та вказали на необхідність демонтажу рекламних засобів.

Окрім цього, на вулиці Дубнівській, 47 розміщений наземний рекламний щит розміром 1,5 м х 2,5 м. Власником вказаної рекламної конструкції є приватне підприємство «Амкон». КП «Луцькреклама» направило лист-вимогу про закінчення дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами від 21.04.2010 №8, необхідність усунення порушення та демонтажу рекламного засобу. Усі вимоги щодо усунення порушень були проігноровані.

Вислухавши звіт про усі порушення розміщення реклами, члени виконкому підтримали проект рішення про демонтаж вказаних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus