USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

За час війни Україна повернула з російського полону 1762 людини, – Зеленський

4 Лютого 2023 23:06
За період повномасштабного вторгнення Росії в Україну українській стороні вдалося повернути з російського полону 1762 людини.

Про це під час відеозвернення 4 лютого повідомив президент Володимир Зеленський, передає Суспільне.

«Загалом від 24 лютого нашій команді вдалося повернути вже 1762 українців і українок з російського полону. І я дякую також усім, хто задіяний у допомозі цим нашим людям після їхнього повернення», – зазначив гарант.

Він нагадав, що 4 лютого додому з російського полону повернулись ще 116 українців – 114 рядових та сержантів і двоє офіцерів. Серед них – воїни Збройних сил, Національної гвардії, територіальної оборони, Військово-морських сил, прикордонники та бійці ДСНС.

Читати ще: Сьогодні з російського полону повернули волинянку Аллу Сенченко

«Ми незмінно працюємо для того, щоб повернути додому всіх наших людей, яких утримують в російській неволі. І я щасливий щоразу, коли це вдається», – наголосив Зеленський.

Президент також повідомив, що підписав відповідні документи, щоб зробити черговий крок для захисту та очищення України від тих, хто підтримує державу-агресора.

«Є подання від Служби безпеки щодо осіб, у яких зафіксовано наявність російського громадянства. Завтра ж буде зроблено ще один юридичний крок на виконання санкційних рішень РНБО», – зазначив політик.

Він додав, що Україна узгоджує рішення щодо санкцій із західними партнерами.

«І ми працюємо для того, щоб синхронізувати наші санкційні рішення з юрисдикціями партнерів. Вороги вільного світу не мають права користуватись вільним світом заради своїх інтересів», – підсумував Володимир Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus