USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

За фактом отруєння людей на весіллі в Ківерцях порушили кримінальне провадження

17 Серпня 2017 10:05
Поліція з’ясовує обставини отруєння людей на весіллі. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, 13 серпня на весіллі у Ківерцях отруїлися гості. Загалом до лікарні потрапило 35 людей, в тому числі 8 дітей. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Святкування проходило в одному із кафе райцентру. На теперішній час у Волинську обласну інфекційну лікарню госпіталізовано 16 осіб, в інфекційне відділення Ківерцівської районної лікарні – 19.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus