USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підійдуть навіть для найхудіших ручок: у Луцьку за кошти, виручені з благодійного фотодня, придбали тонометри для онкохворих дітей

29 Травня 2021 19:09
За кошти, отримані під час благодійної фотосесії до Дня матері, придбали тонометри для пацієнтів дитячого онкологічного відділення Волинської обласної лікарні. Це спеціальні прилади, які здатні виміряти тиск навіть на найменших ручках.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини розповіла волонтерка та співорганізаторка благодійної акції Марія Бадалян.

Нагадаємо, благодійну фотосесію до Дня матері організовував у Луцьку БФ «З Богом у серці». Вартість участі у фотосесії становила 1500 гривень. Крім півторагодинної зйомки, учасникам пропонували професійний макіяж, підготовку образу, понад 40 відретушованих фото та бекстейдж зі зйомки для яскравих сторіс у соцмережах. Сімейна, love story, індивідуальна, fashion – формат фотосесії обирали самі учасники. Кошти, отримані від фотозйомки, організатори обіцяли передати на потреби дитячого онкологічного відділення обласної лікарні.

Загалом під час акції вдалося зібрати 6800 гривень.

«Після проведення фотодня наша команда відразу звернулась до керівництва онкологічного відділення, щоб придбати саме те, що потрібно першочергово. Як з‘ясувалось, у відділенні є потреба у тонометрах, які би підійшли для вимірювання тиску навіть для найменших дитячих ручок. Знайти їх було складно, але нам це вдалось, і тонометри вже у лікарні. Багато дітей суттєво втрачають вагу після хімії, і звичайна манжетка вже не підходить для зовсім худеньких ручок. Є й зовсім маленькі діти — коли ми не так давно завітали до онковідділення із подаруночками, виявилось, що найменшій дитинці всього рік і 8 місяців»,- проінформувала Марія Бадалян.
З її слів, загальна сума, витрачена на купівлю тонометрів, становить 1775 гривень.
Водночас волонтерка повідомила, що згодом з’ясувалось, що у відділення є інша термінова потреба.

«Більшість старих ролетів на вікнах вже не придатні для користування і не захищають від палючого сонця, а діткам, чиї ліжка знаходяться прямісінько біля вікна, влітку буде просто неможливо там перебувати. Прямі сонячні промені не лише значно погіршують умови, а для онкохворих діток взагалі дуже небезпечні. Тому відділенню терміново потрібна допомога добрих людей», - зазначила Марія.

З її слів, станом на сьогодні заміни ролетів потребуть відразу 15 палат. Усі вони переповнені дітками, бо загалом у відділенні лікується 28 пацієнтів.

«Часу не так багато, а зібрати потрібно 64 тисячі 600 гривень, тому залишок зібраних коштів із фотодня — 5025 гривень — Благодійний фонд «з Богом у серці» направить на ці потреби. Закликаємо долучатися всіх небайдужих. Давайте пам’ятати, що чужих дітей не буває, цим малечам і так дуже-дуже важко, а ми маємо допомогти їм там, де нам це під силу!» - закликає дівчина.
Картка Благодійного фонду «З Богом у серці» - 4246 0010 0224 4295 (працює і для міжнародних переказів із конвертацією у гривні).

Пошук за назвою: Приват24 -> платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото з архіву БФ «З Богом у серці»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Травня 2021 20:36
і ніхто жодним словом про сортування та переробку сміття, екологічну оцінку систем захисту рослин в регіоні з урахуванням грунтових умов, електромагнітне навантаження на населення... все збирають на тонометри...
Волонтер Показати IP 30 Травня 2021 12:52
Для хворих діток це важливо. А де ви позбирали сміття? Чи тільки язиком??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus