USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Бездіяльність – теж зло»: у Луцьку провели благодійний фотодень задля порятунку дітей

18 Травня 2021 21:53
У Луцьку провели благодійний фотодень, під час якого збирали кошти на лікування важкохворих пацієнтів дитячого онкологічного відділення Волинської обласної лікарні.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини розповіла волонтерка та співорганізаторка благодійної акції Марія Бадалян.

Нагадаємо, благодійну фотосесію до Дня матері організовував БФ «З Богом у серці». Вартість участі у фотосесії – 1500 гривень. Крім півторагодинної зйомки, учасникам пропонують професійний макіяж, підготовку образу, понад 40 відретушованих фото та бекстейдж зі зйомки для яскравих сторіс у соцмережах. Сімейна, love story, індивідуальна, fashion – формат фотосесії обирали самі учасники.

Кошти, отримані від фотозйомки, організатори обіцяли передати на потреби дитячого онкологічного відділення Волинської обласної лікарні.

Читати ще: «Творчість, що тече»: у Луцьку провели майстер-клас із fluid art для онкохворих дітей

Тож, як розповіла Марія Бадалян, під час фотодня, організованого до Дня матері, і фотографи, і візажисти, і, власне, самі організатори, працювали до пізнього вечора.

«Працювала ціла команда небайдужих! Саме у такий спосіб ми вирішили зробити подарунок для матерів, чиї дітки хворіють на рак. Ми це зробили для того, щоб були кошти привозити їм допомогу, влаштовувати свята і дарувати радість там, де її так не вистачає. Бо ми мріємо, щоб кожна мама бачила свою дитину здоровою», – звітують на сторінці благодійного фонду.

Організатори дякують Дмитру та Олені Помяновським за надану фотостудію, за підтримку і допомогу. Фотографці та ідейній натхненниці Анні Стасюк дякують те, що протягом багатьох годин знімкувала абсолютно безкоштовно, без жодної перерви, щоб зібрати гроші для онкохворих діток.

Марія Бубела кілька годин поспіль робила візаж і зачіски теж безперервно, хоча могла б в це свято бути вдома із власними дітками, та натомість присвятила цей день такій важливій місії – допомозі іншим.

Загалом під час акції вдалося зібрати 6800 гривень.

«Дякуємо тим, хто відгукнувся, хто приїхав, хто взяв участь – ви неймовірні. Ми знаємо, як важко вірити в добро після того, як обпікся! Але маємо навпаки ще активніше робити добро, ще гучніше, ще відданіше, щоб бути противагою усьому поганому, що відбувається навколо. Бездіяльність – це теж зло. Байдужість вбиває. Маймо сміливість бути інакшими – бути тими, через кого добро приходить у цей світ і перемагає», – йдеться й дописі-подяці організаторів.

Усіх, хто не зміг взяти участь у благодійному заході, але мають бажання допомогти, закликають зробити це у будь-який зручний спосіб:

Картка благодійного фонду «З Богом у серці» - 4246 0010 0224 4295 (працює і для міжнародних переказів із конвертацією у гривні)

Пошук за назвою: Приват24 -> платежі -> БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД З БОГОМ У СЕРЦІ

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото Анни СТАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus