USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ЗА Майбутнє» вимагає скасувати відсторонення від роботи невакцинованих працівників без збереження зарплати

2 Листопада 2021 14:44
Депутатська група «Партія «ЗА Майбутнє» вимагає від Кабінету Міністрів скасувати норму про відсторонення від роботи невакцинованих працівників без компенсації зарплати.

Про це заявив народний депутат Ігор Палиця.

«Як йдеться у Постанові Кабміну № 1096, яка була опублікована та розіслана установам і підприємствам по всій Україні 26 жовтня, із 8 листопада роботодавці зобов’язані відсторонити невакцинованих працівників без виплати зарплати. Тобто в людей залишається тільки 6 днів, щоб вакцинуватися або залишитися без роботи та зарплати.

Вакцинація – це необхідна річ, але те, що відбувається, – повний абсурд. Спочатку влада не змогла вчасно закупити вакцини. Потім провалила інформаційну кампанію щодо необхідності щеплень. Саме тому так мало українців вакцинувалося в найбільш безпечний період – улітку та навесні. А тепер уряд змушує людей розплачуватися за свої помилки.

Мало того, що сьогодні треба вистояти чергу із сотень людей, умови самого процесу вакцинації, особливо в регіонах, просто жахливі. Часто щеплення проводяться просто в коридорах, без попереднього огляду лікарів. При цьому люди не отримують жодних відповідей на свої запитання.

Влада має рятувати людей, а не позбавляти засобів для існування!» – зазначив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 2 Листопада 2021 14:56
Правильне рішення.
Просто я Показати IP 2 Листопада 2021 15:04
Красавчік. Бережіть свій імутет . Це саме важливе у цій ситуації і нічого іншого .
Богдана Показати IP 2 Листопада 2021 15:09
Вакцина на Волині була від початку липня, будь-яка, на вибір. Українці за своєю звичкою тягнуть до останнього. Хто хотів — провакцинувався, а хто — ні, то тепер мусить у чергах стояти. Хороше рішення змусити людей вакцинуватися — відсторонення від роботи. Як показує досвід, інші способи — менш ефективні.
Олена Показати IP 2 Листопада 2021 16:45
Рішення правильне, тільки щось із запізненням. Наче вони не знають, що робиться в країні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus