USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

«ЗА Майбутнє» вимагає відставки Гетманцева через введення РРО

17 Листопада 2020 16:50
Депутатська група «Партія «ЗА Майбутнє» вимагає відставки голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив представник групи, народний депутат Ігор Палиця, йдеться на сторінці політичної сили у фейсбуці.

Він наголосив, що «ЗА Майбутнє» підтримує відтермінування введення реєстрів розрахункових операцій для дрібного бізнесу, однак Гетманцев у комітеті протидіє проведенню цього рішення через парламент.

«Учора на комітеті відбулася повна підміна і маніпуляція. Я як автор закону 4313 вимагаю зараз провести засідання комітету, ухвалити рішення і виносити цей законопроєкт у залу... Група «ЗА Майбутнє» разом із «ЄС» і групою «Довіра» зареєструвала постанову про звільнення пана Гетманцева як керівника комітету. Тому що він маніпулює думкою», – заявив Палиця.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада відхилила законопроєкт про відтермінування запровадження касових апаратів для фізичних осіб – підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
k Показати IP 17 Листопада 2020 19:30
Гетьманцева давно пора!! Одними податками та поборами відзначилася ця пад**ка. Податок на нерухомість по новому, податок на кріпту, податок заробітчанам і ще купу податків різних і смачних з його руки готуються. Рро це квіточки. геть Гетьманцева! Геть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus