USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За місяць волиняни здали понад 200 одиниць зброї. Усю згодом знищили

1 Жовтня 2019 12:48
Протягом місяця добровільної здачі зброї – з 1 до 30 квітня – волиняни здали 239 незареєстрованих одиниць зброї. В подальшому всю зброю знищили.

Про це йшлося 1 жовтня під час брифінгу в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області за участі заступника керівника ГУНП Сергія Козака, керівника управління превентивної діяльності ГУНП Володимира Солоненка та керівника сектору контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи ГУНП Павла Харитонюка.

Нагадаємо, з 1 до 31 жовтня на території Волинської області триватиме місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових матеріалів та засобів самооборони.

Володимир Солоненко нагадав, що добровільні місячники здачі зброї проходять періодично – два рази на рік. Він пригадав, що під час місяця добровільної здачі зброї у жовтні 2018 року громадяни здали на Волині 219 одиниць різної зброї, зокрема гладкоствольної, нарізної та пристроїв травматичної дії. А в березні цього року волиняни здали 239 одиниць зброї, тобто на 20 одиниць більше.

Своєю чергою, під час попереднього місячника добровільної здачі зброї, який тривав із 1 до 30 квітня 2019 року, громадяни до органів Національної поліції у Волинській області здали 50 одиниць нарізної спортивної, мисливської або зброї армійських зразків, 21 одиницю зброю часів Другої світової війни, 6 мисливських нарізних карабінів, 128 одиниць мисливської гладкоствольної зброї, 33 одиниці холодної зброї, 1 стартовий пістолет.

«Також було здано 55 одиниць спеціальних засобів – це 32 пістолети-револьвери і 23 пристрої травматичної дії, тобто короткоствольних пістолетів на гумові пулі», – перерахував Володимир Солоненко та додав, що також волиняни здали 759 набоїв різного калібру та різного призначення.

Як додав Сергій Козак, усю незареєстровану зброю згодом було знищено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лікар Показати IP 1 Жовтня 2019 12:52
Сл*бі на голову:-D

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus