USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

За пів дня у Луцьку трапилось вже 4 аварії

19 Липня 2019 14:03
З початку дня в обласному центрі Волині трапилось вже 4 аварії.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Волині.

ДТП без потерпілих відбулась на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Задворецька. Тут водії Audi і Peugeot розійшлись по європротоколу.

На вулиці Ковельській, де ремонтують міст, водій Audi зіткнувся з Opel, який в свою чергу в’їхав у Toyota. Пасажирка Opel, 23-річна мешканка Копачівки, була доставлена в лікарню.

А на перехресті проспектів Перемоги-Василя Мойсея водій Volvo, перелаштовуючись на кільці, не надав перевагу в русі Iveco. Тут теж керманичі уклали європротокол.

На вулиці Глушець водій Toyota скоїв наїзд на дівчину. Вона, за словами очевидців, раптово вибігла на проїжджу частину з-за іншого транспортного засобу. На щастя, 17-річна юнка не постраждала і від шпиталізації відмовилась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus