USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Коли ви, гниди, понажираєтесь?» – реакція соцмереж на скандал із торгівлею гуманітарними авто на Волині

15 Червня 2022 20:56
Скандал навколо благодійного фонду заступника голови Волинської облдержадміністрації Юрія Гупала, який ввозив автомобілі та карети швидкої допомоги з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги, але насправді авто продавались, неабияк збурив волинян.

Користувачі соцмереж досить гостро та бурхливо реагують на інформацію, вимагаючи у правоохоронців справедливого покарання для шахраїв.

«Посадити його на пляшку», «мерзоту на передову», «розстріляти», «за грати довічно, а майно забрати на потреби армії», – це далеко не весь перелік «побажань» волинян щодо подальшої долі зловмисників.

Що й казати, під час обговорення ситуації у Facebook коментатори не соромляться у висловлюваннях.
Читати ще: Хто такий Юрій Куць, який у Луцьку продавав «гуманітарні» авто, ввезені через фонд Гупала

Нагадаємо, Фонд Юрія Гупала «Віримо в Україну» став фігурантом скандалу, пов'язаного з продажем у Луцьку гуманітарних авто і машини швидкої допомоги. Як повідомили в СБУ, оперативники зафіксували продаж одного гуманітарного авто за понад 100 тис. грн. Також представник фонду обіцяв продати карету швидкої допомоги, ввезеної в Україну під виглядом гуманітарної допомоги. Її вартість зловмисник оцінив у 12 тис. доларів США.

Зазначимо, що Юрій Гупало призначений на посаду заступника голови Волинської ОДА в сфері гуманітарних питань, волонтерства та координації діяльності з податковою та митною службами на початку березня 2022 року. Він є керівником осередку партії УДАР, має логістичний бізнес.

Ми намагалися отримати коментар у Юрія Гупала, проте на дзвінки він не відповів. Редакція готова опублікувати його коментар щодо цієї ситуації.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Alex Показати IP 16 Червня 2022 08:03
"Славна" Волинь - Ярмольський, Гупало....
Вася Показати IP 16 Червня 2022 10:15
Бо оцих треба до стовпа чи до дерева прив'язувати! Це сволота продасть мати рідну за пару серебряників
Лучанин Показати IP 16 Червня 2022 16:37
Кузьма правду казав, пора на снайперів скидатись. Бо цим гнидам, війна як рідна мати, їх мораль як у паразитів.
Петро Показати IP 16 Червня 2022 20:49
Коли вже нажеруться? Чому до стовпа не в'яжуть, щоб кожен охочий міг плювати в морду мародерові?! Невже на них немає управи? Закони не працюють на таких віп персон?
Петро Показати IP 16 Червня 2022 20:51
Коли вже нажеруться? Чому до стовпа не в'яжуть, щоб кожен охочий міг плювати в морду мародерові?! Невже на них немає управи? Закони не працюють на таких віп персон? СОРОМ і ГАНЬБА! Потім вони ще будуть державу відбудовувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus