USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині за три дні у ДТП травмувалось 4 мотоциклістів

3 Липня 2023 12:39
На Волині у період з 30 червня по 2 липня трапилося 4 ДТП за участі мотоциклістів, в них травмувалося 5 осіб.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, у п’ятницю, між селами Залухово та Почапи Ковельського району 21-річний водій мотоцикла Lifan, ймовірно, не впорався з керуванням на впав.

З тяжкими травмами хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.
Цього ж дня у Шацьку 22-річний водій автомобіля KIA допустив зіткнення із мотоциклом Viper, за кермом якого перебував 19-річний житель Ковельського району. Внаслідок – керманич двоколісного отримав травми, для надання меддопомоги його доставили до лікарні.
У суботу, 1 липня, 34-річний водій Renault поблизу села Носачевичі не врахував дорожню обстановку та зіткнувся із мотоциклом Lifan. У ДТП травмувався 26-річний керманич двоколісного, нині він у медичній установі. Як з’ясувалося, водій легковика за кермом був у стані алкогольного сп’яніння.
А вчора, у селі Костюхнівка на Маневиччині, 26-річний мотоцикліст не зміг оминути перешкоду та впав на дорожнє покриття. Чоловік та пасажирка, 18-річна місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження, їх ушпиталили.
За усіма фактами дорожніх пригод розпочато досудові розслідування за ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини аварій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus