USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанину за порушення карантину – 17 тис. штрафу і 40 годин громадських робіт

16 Червня 2020 17:24
Луцький міськрайонний суд призначив лучанину штраф і громадські роботи за порушення карантинних правил.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

25–річний чоловік 9 квітня розпивав алкогольні напої у парку. Суддя Лоліта Івасюта під час судового засідання повідомила, що чоловіка затримали, бо він був без документів, що посвідчують особу, а це – порушення карантинних правил.

Підозрюваний спілкуватися з кореспондентами відмовився. Називати його ім’я заборонив. Сказав, що в парку був у масці. Знімав її, коли курив.

«Йшов з роботи, зустрів знайомих. Випили. Сиділи говорили. Приїхав патруль. І все», - пояснив під час засідання суду чоловік.

«За статтею 173 Кодексу України про адмінправопорушення призначили покарання 40 годин громадських робіт. Також за статтею 44.3 Кодексу України про адмінправопорушення наклали штраф у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень», - розповіла суддя Лоліта Івасюта.

У міськрайонному суді також повідомили, що підсудний має право оскаржити рішення протягом десяти днів. Загальної кількості справ про порушення карантину прессекретарка суду Ольга Пилипюк не озвучила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 16 Червня 2020 17:39
Чому не штрафують перевізників? Маршрутки повні , дистанція не дотримується, дезинфекції нуль! Те саме в магазинах навіть продавці деякі стоять з масками на бороді. А на вулицях що робиться?. Де поліція. Нехай відпрацьовують свою зарплату з наших податків.
лучанка до Лучанка Показати IP 16 Червня 2020 18:37
вчора один водій тролейбуса (в тюбетейці) відповідальний робив зауваження пасажирам,навіть ходив по салону. А в маршрутках самі водії порушують. Всім жарко. А в палатах лежачим не жарко і не холодно ... скоро будемо знову ходити пішки.і скажемо,що винна Росія. На ринку поставити теж відповідальних людей,а не ті що стоять,роблять зауваження для вигляду. Та й самі лучани робіть всім зауваження і навчимо деб...лів !
111 Показати IP 16 Червня 2020 18:39
Показуха
Народна прокуратура Показати IP 17 Червня 2020 11:51
Цікаво чути про те, що хтось когось утримує зі сплачених ним податків. найбільше про че кричать ті, зто ніяких податків і не платить. думаю, що Лучанка саме до таких і належить. До відома: на відміну від інших країн світу, в Україні податки платять і поліцейські, і військові (навіть той самий військовий збір), і думаю,що більший, ніж багато хто з такз званих "простих людей", але мантру про утримання когось люблять повторювати багато людей
Луцьк Показати IP 17 Червня 2020 15:29
Хоч ОДНОГО московського попа за масові богослужіння покарали???
Остап Вакарчук до Лу Показати IP 18 Червня 2020 08:24
При чому тут московські попи??? Можна подумати, що київські чи українські попи такі милі, що хоч до с..ки притуляй і не здійснюють масового богослужіння??? От вчіпились, як хто не вс...ся, так це зразу невістка винна. А під своїм носом г...о смердить так свого не видно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus