USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За послом Йованович стежили: у США оприлюднили нові докази

18 Січня 2020 12:54
Невідомі люди нібито стежили за дипломаткою, коли та перебувала на посаді посла в Україні. Декілька днів тому Нацполіція відкрила кримінальне провадження через можливе стеження за Йованович.

І ось – Палата представників США оприлюднила нові документи, що засвідчують факт стеження за Марі Йованович. Це документи від Льва Парнаса помічника адвоката Дональда Трампа – Руді Джуліані, передає канал 24 з посиланням на CNN.

У паперах містяться скріншоти листування із зображенням кандидата в конгресмени від республіканців в Коннектикуті Роберта Хайда. Повідомлення з його телефону, вочевидь, стосуються стеження за Йованович.

В одному з повідомлень невідомий контакт з бельгійським номером відправив Хайду фото Йованович.

Мої контакти перевіряють. Повідомлю вам адресу наступного тижня, – пише невідомий Хайду.

Той у відповідь відправляє коротке: «Класно».

Згодом у повідомленнях невідомий знову пише Хайду: «Нічого не змінилося, вона (ймовірно, Йованович – 24 канал) все ще не на місці, вони сьогодні перевіряють знову».

Трохи згодом приходить інше повідомлення з того ж бельгійського номера: «У неї були відвідувачі».

Окрім того, у нових документах можна простежити зв’язок між помічником Руді Джуліані – Львом Парнасом та Дереком Харві – помічником конгресмена-республіканця з Палати представників Девіда Нуньєса.

Парнас і Харві домовлялися про організацію розмов з українськими високопосадовцями. У повідомленнях є прізвища колишніх генпрокурорів Віктора Шокіна та Юрія Луценка. Парнас і Харві домовлялися про те, щоб провести зустрічі в готелі Trump International у Вашингтоні.

Листування оприлюднила Палата представників США в рамках розслідування справи про імпічмент Дональда Трампа. Парнас домагався посередництва перших осіб української влади в інтересах виборчої кампанії нинішнього президента США.

Слід зазначити, що главі Білого дому та його оточенню не надто подобалась робота посла США в Україні Марі Йованович. Гайд, який начебто організував стеження за нею в Києві, часто називав дипломатку непристойними словами у листуванні з Парнасом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus