USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За прорив кордону Саакашвілі оштрафували на 3400 гривень

22 Вересня 2017 22:41
Мостиський районний суд Львівщини наклав на Міхеїла Саакашвілі адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів громадян – 3400 грн у адміністративній справі щодо незаконного перетину українського кордону. Також Саакашвілі має сплатити 320 грн судового збору.

Про це повідомляє BBC.

"Визнати винним Саакашвілі Михайла Ніколозовича в незаконному перетині держкордону України", - зачитав рішення суддя Юрій Білоус в п'ятницю ввечері.

Сам Саакашвілі на судове засідання не прийшов, а його інтереси представляли адвокати Назар Кульчицький та Маркіян Галабала.

Хоча в кінці засідання адвокат Галабала заявив, що Саакашвілі таки попросив перенести засідання на кілька днів, щоб він приїхав і надав остаточні пояснення та сказав заключне слово.

На засіданні 22 вересня суд заслухав свідків та переглянув відео подій на пункті пропуску «Шегині» 10 вересня. Перше засідання у цій справі пройшло 18 вересня, проте розгляд тоді перенесли на 22 вересня.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Україні арештовують рядових учасників «прориву».

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ АКТИВІСТ РУХУ МЕДВЕДЧУКА ПРИЧЕТНИЙ ДО ПРОРИВУ КОРДОНУ СААКАШВІЛІ

Як повідомлялося, ввечері 10 вересня група народних депутатів і прихильників Міхеїла Саакашвілі, якого позбавили українського громадянства, підійшли до пункту пропуску "Шегині", зробили "коридор" і провели політика на українську територію.

Крім того, під час прориву екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі на кордоні кілька поліцейських і прикордонників отримали тілесні ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом потрапляння на територію України Саакашвілі з його прихильниками.

На кількох учасників незаконного перетину українсько-польського кордону склали адміністративні протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 23 Вересня 2017 14:39
Мля, ну не знущайтесь вже, прошу вас! 3400 грн???????? Любий втікач готовий в 10 раз більше заплатити аби так пустили. Іпанати геть з своїм вже законодавством.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus