USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

За рік на Волинській митниці виявили майже тисячу правопорушень

17 Січня 2023 16:04
Протягом року працівники Волинської митниці виявили 109 правопорушень, які містили ознаки злочину, та 819 випадків адміністративних правопорушень.

Про це інформував в. о. керівника Волинської митниці Микола Татарчук 17 січня на митному посту «Луцьк» під час пресконференції щодо підсумків роботи митниці у 2022 році.

Як він наголосив, важливим напрямком роботи Волинської митниці є виявлення правопорушень на кордоні.

«Було виявлено 109 правопорушень, які містили ознаки злочину. В таких випадках митний орган направляє повідомлення відповідному правоохоронному органу, який у подальшому через кримінально-процесуальні дії проводить розслідування.

Також є адміністративна відповідальність за порушення митних правил. Таких випадків митниця виявила 819, і загальна сума правопорушень, які мали місце, склала 405 млн грн за увесь рік», – розповів Микола Татарчук.

Суд розглянув уже 206 справ про порушення митних правил і за рішенням суду було конфісковано майна на 56 млн грн і накладено штрафів на 66 млн грн. Інші справи ще перебувають на різних етапах розслідування чи судових розглядів.

Читати ще: Волинська митниця передасть вилучені артефакти до музеїв

Нагадаємо, на посту «Ягодин» викрили чергову оборудку підприємця. Чоловік намагався ввезти на нашу територію 20 тонн необробленої свіжомороженої свинини (м’ясо на ребрі, щоковина, сало на шкірі).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus