USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За три роки у Луцьку за співфінансування з НЕФКО відремонтували та утеплили 34 будівлі

19 Жовтня 2021 20:06
Цьогоріч Луцька міська рада у співпраці з NEFCO реалізувала уже третій проєкт з впровадження енергозберігаючих заходів у закладах бюджетної сфери. За останні три роки нам вдалося термомодернізувати 34 будівлі.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Проєкт «Енергоефективність у громадських будівлях міста Луцька» є на сьогодні одним із наймасштабніших в Україні. Він включає в себе утеплення покрівель та фасадів будівель, заміну кухонного обладнання в школах, заміну вікон та дверей, встановлення ІТП, утеплення труб.

Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук разом з інвестиційним директором NEFCO Амундом Бейтнесом, Надзвичайним та Повноважним послом Швеції в Україні Тобіасом Тибергом, Надзвичайним та Повноважним послом Норвегії в Україні Еріком Сведалом, провідним менеджером Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології Катериною Стасюк та консультантом SWECO Гуннаром Барку оглянули результати проведених робіт у бюджетним закладах.
Першим об’єктом, який відвідали гості, став заклад дошкільної освіти № 32. Тут повністю утеплено дах, фасад, фундамент, замінено вікна та елементи освітлення, встановлено ІТП. Ці всі заходи дали можливість суттєво зменшити використання енергоресурсів, покращити мікроклімати усередині приміщення, адже тепер у всіх приміщеннях садочка тепло. Окрім цього, фасад будівлі має цікаве оформлення, яке подобається дітям і їх батькам, та став окрасою мікрорайону.
Читати також: Економія коштів і тепла: в Луцьку модернізували десятки громадських будівель за грантові гроші

Аналогічні заходи здійснені й в НВК № 10-технологічний ліцей.
Також поважні гості оглянули термомодернізоване приміщення музичної школи № 1 імені Фридерика Шопена та переглянули концертні виступи кращих учнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батько учня Показати IP 19 Жовтня 2021 22:56
Це все дуже добре, але чому в цій програмі не була задіяна сама холодна в Луцьку школа №5? Хто проводив енергоаудит?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus