USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

За вбивство Окуєвої пропонували 500 тисяч доларів

28 Січня 2020 13:18
За вбивство Аміни Окуєвої замовники пропонували 500 тисяч доларів, життя її чоловіка оцінили в мільйон. Про це вже раніше розповідав Ігор Мосійчук, чиєю помічницею була учасниця АТО.

Тепер слова про плату за вбивство підтвердила мама загиблої Ірина Камінська в інтерв’ю «Громадському».

Жінка каже: у слідства є записи з відповідними розмовами злочинців. А ще Ірина Камінська певна: слідчі не знають імен замовників, але мають механізм для їхнього встановлення.

Є записи, де встановлені голоси, які це все обговорюють. Але я не занурююсь у ці деталі. Нехай цим займаються люди, в чиї обов’язки це входить, – наголосила мама Окуєвої.

Камінська зазначає, що найбільше її цікавить ім’я замовника вбивства доньки. Вона розуміє, що це питання складне і на нього, ймовірно, ще довго доведеться шукати відповіді, але особисто для себе вона знає, про кого йдеться.

«Для себе особисто я знаю, хто це. Я називаю це «замовник імперії зла». Імена, ви ж розумієте, з’ясувати важко. Але я думаю, що у слідства є механізм, як в цій ситуації працювати. І те, що мені сказали, теж дає надію, що це можна прослідкувати. Раніше ми говорили з Антоном Геращенком, і він казав, що однозначно все веде в Росію. Це «секрет Полішинеля», – додала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 28 Січня 2020 20:48
Іслам і Україна не сумісні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus