USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

За вихідні на Волині поліцейські зупинили 15 п'яних водіїв

29 Березня 2021 19:14
Протягом суботи та неділі співробітники груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП задокументували 15 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Найбільше нетверезих керманичів виявлено у Луцькому районі – аж 6 водіїв, 5 – у Ковельському, по 1 у Володимир-Волинському та Камінь-Каширському районах.

Ще двох водіїв у стані алкосп’яніння зупинили співробітники управління патрульної поліції у Луцьку та на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне.

Щодо правопорушників поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Рішення по адмінпротоколах прийматимете суд.

Нагадаємо, що з 17 березня відповідальність за керування в стані алкогольного сп’яніння посилили. Якщо раніше за водіння напідпитку вперше відповідальність передбачала штраф – 10 200 гривень і позбавлення права керування на рік, то тепер правопорушення тягне за собою штраф – 17 тисяч гривень. Коли особа вчиняє таке правопорушення вдруге – тоді штраф становить 34 тисячі гривень із позбавленням права керування на 3 роки та з можливим оплатним вилученням транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Березня 2021 19:49
випити за 17тис. клiнiчнi iдiоти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus