USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За зловживанням монопольним становищем оштрафували волинську облспоживспілку

9 Грудня 2019 16:02
За зловживанням монопольним становищем Волинську обласну спілку споживчих товариств оштрафували на 68 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, пише Конкурент.

Антимонопольники довели, що Волинська обласна спілка споживчих товариств у договорах оренди від 01.01.2019 року незаконно зобов’язала підприємців укладати цивільно-правові угоди на послуги зовнішньої охорони об’єктів підприємницької діяльності із конкретно визначеним охоронним підприємством.

«Дії.. є порушенням, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку комплексних послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами на ринках в межах м. Луцька та прилеглої території (с. Рованці, Луцький район), шляхом встановлення таких умов реалізації товарів (послуг), які було б неможливо встановити за умов існування значної конкуренції на ринку», – зазначається у повідомленні.

За вчинення порушення на Волинську обласну спілку споживчих товариств наклали штрафні санкції у розмірі 68 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus